Leuk baby rompertje bedrukken

Wat is nu een echt leuk cadeautje wanneer iemand een baby heeft gekregen? Deze vraag stelt mening nieuw neefje, nichtje, broertje, zusje, oom of tante zich af. Wat geef je een baby die eigenlijk nog niets heeft, dan een overdosis aan liefde. Het is eigenlijk heel simpel. Laat een rompertje bedrukken.

Rompertje bedrukken met naam

Een rompertje met daarop de naam van de pasgeboren baby is het leukste cadeautje wat je kan geven. Sinds vorige week kan je bij ons deze helemaal zelf ontwerpen in onze design tool. Heel simpel en je ziet precies hoe dit eruit komt te zien als voorbeeld.rompertje bedrukken

Leuke teksten

Steeds vaker krijgen we bestellingen van mensen die bij het horen van het goede nieuws: ”We zijn zwanger!” al een rompertje laten bedrukken om deze aan de toekomstige ouders te geven. Met het idee om hen te feliciteren met hun nieuwe aanwinst! Leukste teksten die je voorbij ziet komen zijn: ”50% mama en 50% papa”. Of vrienden die hun vriend een romperjte cadeau doen met een tekst zoals: ”Super daddy!” of ”Best dad in the world”.

Wat ga jij ontwerpen?

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, aangezien je zelf de tekst op het rompertje kan bepalen. Wij zorgen in elk geval dat die zo mooi mogelijk wordt bedrukt. Je hebt de keuze uit drie kleuren rompertjes; roze voor de meisjes, blauw voor de jongens en natuurlijk lekker neutraal wit (ideaal als je het geslacht nog niet weet!). Daarnaast kan je kiezen uit een aantal verschillende lettertypen. Wij adviseren Kristen ITC voor de meisjes en de stoere Rockwell voor de jongens. Uiteraard kan je de andere lettertype ook proberen om te kijken wat jij het mooiste vind staan.

Vandaag besteld, vandaag bedrukt!

Wanneer je voor 16:00 uur een bestelling bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat we dezelfde dag nog het rompertje bedrukken en dat die ook dezelfde dag nog op de post gaat. Waardoor jouw rompertje de volgende werkdag bij jou in de brievenbus ligt. Kan je die s’avonds direct geven als je op kraamvisite gaat!